80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Bedplassen kind

Het bedplassen van uw kind kan op den duur een onoplosbaar probleem lijken te worden; Elther kan u en uw kind hierbij helpen. Op dat moment kunt u onze hulp inschakelen. Wij kunnen u helpen aan twee verschillende plaswekkers die uw kind in staat stellen op het juiste moment wakker te worden zodat goed kan worden gereageerd op het gevoel van een volle blaas. De plaswekker beschikt over een zendertje die in een speciaal broekje kan worden geklikt. Standaard ontvangt u twee broekjes die wasbaar en van uitstekende kwaliteit zijn. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Elther.

Bedplassen van uw kind: laat uw kind op de juiste manier plassen

Op het moment dat er druppels in het broekje komen, gaat een signaal af waarvan uw kind wakker wordt. Vervolgens kan uw kind zelf de weg naar de wc vinden. Deze methode is eenvoudig maar doeltreffend en een succes gebleken voor zowel ouders als het kind. Een kind schaamt zich over het algemeen voor het bedplassen en durven uit angst niet mee te doen aan schoolreisjes of logeerpartijen. Onze helpdesk kan u aanvullende informatie verstrekken over het nut van de plaswekker wanneer het bedplassen van uw kind niet vanzelf ophoudt.

Vraag naar meer informatie bij Elther

Heeft uw kind last van bedplassen? Informeer dan bij Elther in Tilburg naar de mogelijkheden. Met een plaswekker wordt uw kind tijdig wakker en kan het naar het toilet gaan. Vragen? Stel ze door te bellen naar 013 - 46 74 000.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.