80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Bedplassen volwassenen

Met een plaswekker van Elther is het mogelijk om problemen met bedplassen, ook voor volwassenen, aan te pakken. Uit onderzoek is gebleken dat 1 procent van alle volwassenen dit probleem ervaart. Bij Elther uit Tilburg kunnen we u helpen aan twee verschillende soorten plaswekkers die gedurende een bepaalde periode kunnen worden gebruikt. Voor het bedplassen wordt bij volwassenen bijna nooit een lichamelijke oorzaak gevonden. Het probleem van bedplassen wordt Enuresis Nocturna genoemd en het is belangrijk om door uw huisarts vast te laten stellen dat uw probleem onder deze noemer valt in plaats van onder incontinentie.

Bedplassen volwassenen: huur een plaswekker

Wanneer u contact opneemt met onze helpdesk kan één van onze medewerkers een vast aanspreekpunt voor u worden. Dit aanspreekpunt kan u tevens aanvullende informatie geven over het probleem van bedplassen onder volwassenen. Op deze manier kunt u tijdens de training worden begeleid. Elther Nocturna onderscheidt zich als plaswekker van de Elther Plaswekker omdat dit exemplaar draadloos is. De achterliggende gedachte bij beide soorten wekkers is dat een zendertje aan een broekje is verbonden. Op het moment dat er druppels in het broekje komen, gaat een signaal af waardoor degene die het broekje draagt wakker wordt.

Leer goed te reageren op een volle blaas

Dankzij het signaal dat afgaat tijdens het bedplassen, wordt de bedplasser getraind om goed te reageren op het gevoel van een volle blaas. Heeft u nog vragen? Stel ze dan door te bellen naar 013 - 46 74 000.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.