80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Bedplasser

Bij Elther uit Tilburg bieden we voor iedere bedplasser een passende oplossing door hem of haar een plaswekker aan te bieden. Wij kunnen u helpen aan twee verschillende plaswekkers die van elkaar verschillen vanwege het feit dat de ene draadloos is en de andere niet. Bij de plaswekker komen twee plasbroekjes die wasbaar, maar ook van uitstekende kwaliteit zijn. Zo gaan de broekjes gedurende de hele training mee. TNO heeft de resultaten van de plaswekker onderzocht en hieruit bleek dat negentig procent van de kinderen na het gebruik van de wekker binnen twee maanden ’s nachts droog blijft.

Een oplossing voor elke bedplasser bij Elther

De plaswekker is een ideale oplossing voor iedere bedplasser omdat hij of zij wakker wordt van een signaal nadat er druppels in het broekje terecht zijn gekomen. Doordat het kind op het juiste moment wakker wordt gemaakt, leert het goed te reageren op het gevoel van een volle blaas. Zowel voor het kind als voor de ouders is deze methode heel effectief gebleken.

Vergoeding van de zorgverzekeraar?

De ouders van een bedplasser kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen via hun zorgverzekeraar. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar om achteraf niet voor verrassingen te staan. Overigens kunnen ook volwassenen het probleem van bedplassen ervaren. Ook voor hen bieden wij een oplossing. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op het telefoonnummer: 013 - 46 74 000.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.