80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Bedwateren

Het bedwateren van kinderen kan voor hen een groot probleem worden wanneer zij zich hier voor gaan schamen en niet durven mee te doen aan uitjes zoals logeerpartijtjes: Elther uit Tilburg biedt een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor kinderen en hun ouders. Wij kunnen u helpen aan twee verschillende soorten plaswekkers die zich van elkaar onderscheiden doordat de één over een snoer beschikt en de ander draadloos is. De wekkers zijn door TNO onderzocht en uit de resultaten bleek dat negentig procent van de kinderen binnen twee maanden voortaan droog bleef ’s nachts.

Bedwateren tegengaan: gebruik een plaswekker

De plaswekkers worden bezorgd samen met twee broekjes die wasbaar zijn en ook van uitstekende kwaliteit. Op deze manier gaan ze de gedurende de hele training mee. Wij vinden het belangrijk om u van goede informatie te voorzien zodat de wekker op de juiste manier gebruikt kan worden en het bedwateren stopt. Daarom zijn we iedere werkdag van 9.00 tot 14.30 voor u op onze helpdesk bereikbaar. Uw kind leert op het juiste moment wakker te worden en goed te reageren op het gevoel van een volle blaas. Het wordt namelijk wakker van een signaal op het moment dat er druppels in het broekje komen.

Bestellen en snel in huis

Wanneer u voor twee uur ’s middags een plaswekker bestelt, heeft u deze de volgende dag in huis. Meer informatie over het tegengaan van bedwateren vindt u op deze website. Het telefoonnummer waar u naar toe kunt bellen voor aanvullende inlichtingen is 013 - 46 74 000.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.