80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Bedplassen

Elther uit Tilburg heeft de oplossing voor bedplassen. Bedplassen kan voor kinderen problematisch worden wanneer ze zich gaan schamen voor dit probleem. Ze durven niet meer mee naar uitjes zoals een logeerpartijtje. Wij bieden een eenvoudige maar doeltreffende oplossing gevonden in de vorm van een plaswekker. Deze wekker stelt kinderen in staat om goed te reageren op het gevoel van een volle blaas. De wekker komt met twee wasbare broekjes die van uitstekende kwaliteit zijn. Op deze manier kunnen de broekjes gedurende de hele training mee. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Elther!

Bedplassen tegengaan: maak gebruik van een plaswekker van Elther

TNO heeft het effect van de plaswekker onderzocht en uit de resultaten bleek dat negentig procent van de kinderen binnen twee maanden voortaan geen last meer had van bedplassen dankzij het gebruik van de plaswekker. Op het moment dat er druppels in het broekje komen gaat een signaal af waarvan uw kind wakker wordt. Vervolgens kan er een plas worden gedaan op het toilet. Door dit patroon te herhalen wordt uw kind zich meer bewust van een volle blaas op een bepaald punt tijdens de nacht.

Advies over omgaan met bedplassen

U kunt onze helpdesk iedere maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.30 raadplegen en vragen stellen over de manier waarop met het bedplassen om moet worden gegaan. U kunt ook extra informatie aanvragen door eens te bellen via 013 - 46 74 000.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.