80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Plasbel

De plaswekkers van Elther uit Tilburg doen dienst als plasbel waardoor een kind dat in bed plast goed leert te reageren op het gevoel van een volle blaas. Wij kunnen de ouders van in bed plassende kinderen helpen aan twee verschillende plaswekkers. De ene wekker is draadloos en de andere wekker is voorzien van een snoer. De wekkers zijn door TNO getest en uit de resultaten bleek dat negentig procent van de in bed plassende kinderen binnen twee maanden droog bleef. De medische wereld beveelt de wekkers dan ook als eerste keus aan om het bedplasprobleem op te lossen.

Een plasbel om uw kind tijdig wakker te maken

Op het moment dat uw kind zich gaat schamen voor het bedplasprobleem en het niet mee durft op uitjes zoals logeerpartijtjes kunt u zich het beste tot ons wenden. Wij vinden een goed advies belangrijk bij het juist gebruiken van de plasbel. Daarom staat ons professionele team u iedere maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.30 te woord. De plaswekker wordt geleverd met twee bijbehorende broekjes wasbaar zijn en ook van een uitstekende kwaliteit. Op deze manier gaan de broekjes gedurende de hele training mee.

Vragen? Stel ze direct en bel ons

Heeft u vragen over onze plasbel? Stel ze dan direct door contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 013 - 46 74 000. Onze specialisten zijn zeer ervaren en hebben gedegen kennis van onze plaswekkers.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.