80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Plasbroekje

Dankzij het dragen van een plasbroekje van Elther kan uw kind op het juiste moment wakker worden zodat het goed kan reageren op het gevoel van een volle blaas. Bij Elther uit Tilburg beschikken we over twee verschillende soorten broekjes. De broekjes zijn verschillend ten opzichte van elkaar omdat het ene broekje wordt aangesloten met een snoertje en het andere draadloos is. Meer dan 150.000 kinderen in Nederland plassen naar schatting in hun bed. Het probleem wordt groter voor deze kinderen op het moment dat zij zich hier voor gaan schamen en niet durven deel te nemen aan uitjes zoals logeerpartijtjes.

Plasbroekje om bedplassen tegen te gaan

Het plasbroekje is een eenvoudige methode om het bedplasprobleem op te lossen. Door de medische wereld wordt de wekker dan ook als eerste keurs aangeraden. De wekker wordt standaard met twee broekjes geleverd die wasbaar en van uitstekende kwaliteit zijn. Uw kind wordt wakker van een signaal op het moment dat druppels in het broekje terecht komen. Zowel voor het kind als voor de ouders is dit een doeltreffende methode.

Stel uw vragen aan onze specialisten

Heeft u nog vragen over het plasbroekje of over het bedplassen van uw kind? Aarzel niet en stel uw vragen aan onze specialisten. Zij helpen u graag. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 013 - 46 74 000. Onze specialisten zorgen ervoor dat u juist geïnformeerd wordt en dat u advies op maat kunt ontvangen.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.