80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Plaswekker huren

Bij Elther uit Tilburg kunt u een plaswekker huren die er voor zorgt dat uw kind op het juiste moment in de nacht wakker wordt om te plassen. De plaswekker is zowel voor kinderen als voor volwassenen de afgelopen jaren een groot succes gebleken. Onderzoeksbureau TNO heeft de wekker getest op succespercentage en successnelheid. Uit de resultaten bleek dat negentig procent van de kinderen binnen twee maanden ’s nachts droog blijft dankzij de plaswekker. Wij kunnen u helpen aan twee verschillende plaswekkers die eenvoudig te huren zijn bij Elther.

Plaswekker huren: standaard met twee broekjes

Wanneer u een plaswekker wilt huren, kunt u kiezen uit de Elther plaswekker en de Elther Nocturna. Dit laatste model is nieuw en onderscheidt zich van het andere model doordat dit systeem draadloos is. De Elther plaswekker wordt met een snoertje aangesloten op een vochtgevoelig broekje. Bij de wekker worden standaard twee broekjes geleverd die wasbaar zijn en van uitstekende kwaliteit. Hierdoor gaan ze gedurende de hele training mee. Op het moment dat er ’s nachts enkele druppels in het broekje komen, wordt een signaal afgegeven waarvan de bedplasser wakker wordt.

Op het juiste moment wakker worden

Door op het juiste moment wakker te worden, kan goed worden gereageerd op het gevoel van een volle blaas. Heeft u nog vragen over onze plaswekkers of wilt u direct een plaswekker huren? Neem dan contact op door te bellen naar het telefoonnummer 013 - 46 74 000.

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.