80jaar-elther3toestellen-1

helpdesk2-1
samen-animatie-2012

Bijpassende informatie:

Plaswekker

Het gebruik van een plaswekker van Elther uit Tilburg is voor ouders een uitkomst wanneer zij hun kinderen van het bedplassen af proberen te helpen. Bedplassen wordt voor kinderen met name een probleem wanneer zij zich hiervoor gaan schamen en niet mee durven naar uitjes zoals een logeerpartij. TNO heeft het effect van de plaswekker onderzocht en uit de resultaten bleek dat negentig procent van de bedplassende kinderen binnen twee maanden voortaan droog bleef. De medische wereld raadt de wekker dan ook als eerste keus aan om het bedplasprobleem op te lossen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Elther!

Plaswekker met twee bijgeleverde broekjes

Wij vinden een goed advies bij een juist gebruik van de plaswekker belangrijk. Daarom kunt u ons iedere werkdag van 9.00 tot 14.30 bereiken voor het stellen van vragen. Bij de wekker worden twee broekjes geleverd die goed wasbaar zijn en van uitstekende kwaliteit. Op deze manier kunnen de broekjes gedurende de hele training mee. Wanneer er in het broekje druppels komen, gaat een signaal af waarvan het kind wakker wordt. Zo wordt uw kind getraind om goed te reageren op een volle blaas.

Gedegen advies over het gebruik

De plaswekker is een hele eenvoudige en doeltreffende manier om het in bedplassen op te lossen. Door te bellen naar 013 - 46 74 000 kunt u ons om aanvullende informatie vragen. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden en de verschillende plaswekkers. Zij voorzien u van gedegen advies over het gebruik van de plaswekker. 

Kom in contact

Velden met * zijn verplicht

NEDERLAND
Elther BV
Jan Asselbergsweg 2
5026 RR Tilburg
Tel: 013 - 46 74 000
Fax: 013 - 46 80 457
Email: info@elther.com
BELGIË
Zondag BVBA
Eykantpad 16
2381 Weelde
Tel: 014 - 65 99 16
Fax: 014 - 65 90 87
Email: zondag@elther.com
OVERIGE INFORMATIE

Wilt u meer informatie over ons weten of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.